Forum Wielkiego Królestwa Nacji Balarn
Chcę wysłać oddziały na kolonię po surówkę nie mogę wciaż mam komunikat nie można łączyć więcej niż 10 oddziałów ze sobą.
Próbowałem na rózne sposoby i nawet 1 oddziału wysłac nie mogę
Co jest?
Hmm...... Ciekawa sprawa! Wygląda to tak, jakbyś zaznaczył wszystkie swoje oddziały karawan i zamiast nacisnąć przycisk "wyślij", to naciskasz przycisk "połącz". Niestety chwilowo nie mam innego wytłumaczenia na to! Na forum głównym też raczej nie widziałem nic z tym związanego!
opcja wyglada tak na wszystkie kolonie mogę wysłqać oprócz jednej nie mogę wysłać z głównej 28:50 do 34:47.
Teraz będe próbował z 33:52 jak dojedzie karawana do celu na 34:47
a może masz podobny problem do tego?
http://www.harem-world.info/forum/viewtopic.php?t=713
niestety ten problem miałem tydzień temu ale doszedłem że pokaz wszystkie oddziały ukaże mi armię... dałem kafarowi namiar i hasło na konto niech wejdzie sprawdzi co jest a ja teraz wychodzę z niego by nie miał problemu z wejściem
djremus napisał:
niestety ten problem miałem tydzień temu ale doszedłem że pokaz wszystkie oddziały ukaże mi armię... dałem kafarowi namiar i hasło na konto niech wejdzie sprawdzi co jest a ja teraz wychodzę z niego by nie miał problemu z wejściem
Ej albo coś zle napisałeś albo nie wiem co ale ja nic nie mam żadnych kordów od Ciebie
Ja tak u siebie nie mam . Nie wiem na ile bedzie to pomocne , ale połacz wszystkoe 1x10 karawany w kohorty i w tedy zniknie ten kwadracik połącz
. Jak już go nie bedzie to powinno się poprawić , bo z tego co zauważyłem to automatycznie same chciały się łączyć czyli jak znaczyłem wszystkie karawany , to ten kwadracin "połącz" przyciemniał się i wciśnięcie enter powodowało , ze zostało wykonywane niewłaściwe polecenie
.